Je winkelmand is leeg
Inbegrepen bij dit cadeau:
 • 2 personen
 • 2 tickets voor de Barça Immersive Tour + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Barcelona

Fc Barcelona Museumtrip

2 personen
€ 199,90
1

Fc Barcelona Museumtrip

€ 199,90
Inbegrepen bij dit cadeau:
 • 2 personen
 • 2 tickets voor de Barça Immersive Tour + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Barcelona
  • Ontdek het nieuwe interactieve museum waar je door het verleden, het heden en de toekomst van Barça kunt reizen! Een meeslepende show op groot formaat die een 360º-ervaring biedt. Jij bent de hoofdrolspeler en alsof je in het centrum van het stadion zit, kun je vanuit een uniek perspectief de spanning ervaren die zich concentreren op wat het grootste stadion van Europa was, is en zal zijn. Een icoon in de stad Barcelona. Met deze Tick'nBox krijg je 2 tickets voor de Barça Immersive Tour + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Barcelona Plan jouw stadiontrip en voeg bezoekers of andere opties toe via www.ticknbox.com. Hiermee heb je toegang tot meer dan 100 partners en de keuze uit een grote selectie van wedstrijden, hotels, pretparken of shows. Dit cadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum (of verleng gratis via de website). Tick’nBox is een officiële partner van FC BARCELONA. BELANGRIJK: Vanwege werkzaamheden in het Spotify Camp Nou is de rondleiding door het stadion vervangen door de Barça Immersive Tour. Dit is een product van het merk Tick’n Box. Een GiftForYou of Wonderbox beleveniscadeau kan niet worden omgeruild voor een product van Tick’n Box. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.

Geldig tot 28/02/2026

Aantal

Digitaal cadeau - à la minute bezorgd

of plan het digitale bezorgmoment

Personaliseer jouw cadeau met

 • Persoonlijke boodschap

Ontdek het nieuwe interactieve museum waar je door het verleden, het heden en de toekomst van Barça kunt reizen! Een meeslepende show op groot formaat die een 360º-ervaring biedt. Jij bent de hoofdrolspeler en alsof je in het centrum van het stadion zit, kun je vanuit een uniek perspectief de spanning ervaren die zich concentreren op wat het grootste stadion van Europa was, is en zal zijn. Een icoon in de stad Barcelona.

Met deze Tick'nBox krijg je 2 tickets voor de Barça Immersive Tour + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Barcelona

Plan jouw stadiontrip en voeg bezoekers of andere opties toe via www.ticknbox.com. Hiermee heb je toegang tot meer dan 100 partners en de keuze uit een grote selectie van wedstrijden, hotels, pretparken of shows.

Dit cadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum (of verleng gratis via de website).

Tick’nBox is een officiële partner van FC BARCELONA.

BELANGRIJK: Vanwege werkzaamheden in het Spotify Camp Nou is de rondleiding door het stadion vervangen door de Barça Immersive Tour.

Dit is een product van het merk Tick’n Box. Een GiftForYou of Wonderbox beleveniscadeau kan niet worden omgeruild voor een product van Tick’n Box. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.

Beleveniscadeau: VOETBALWEDSTRIJD & STADION TOUR

VOETBALWEDSTRIJD & STADION TOUR

 • 1 of meer personen
 • Ticket(s) voor een voetbalwedstrijd of stadiontour naar keuze uit...
Vanaf € 10,00
Beleveniscadeau: JC - ArenA - Stadiontour

JC - ArenA - Stadiontour

 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor 1 Johan Cruijff ArenA Klassieke Tour
€ 40,00
Beleveniscadeau: PSV - Kaartjes Eredivisie thuiswedstrijd

PSV - Kaartjes Eredivisie thuiswedstrijd

 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor een Eredivisie thuiswedstrijd.
€ 79,90
Beleveniscadeau: FC Barcelona - 2 kaartjes met overnachting

FC Barcelona - 2 kaartjes met overnachting

 • 2 tickets voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona + 1 overnachting...
€ 269,90
Beleveniscadeau: PSV - Voetbaltrip

PSV - Voetbaltrip

 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor een Eredivisie thuiswedstrijd + 2 tickets voor een...
€ 269,90
Beleveniscadeau: PSV - Stadion & Museum Tour

PSV - Stadion & Museum Tour

 • Voor 2 personen
 • 2 tickets voor een Philips Stadion Tour + 2 tickets voor het PSV museum...
€ 27,90