MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen
 

"Een herinnering is het mooiste cadeau"

Betaalmethoden Wonderbox

iDEAL
Betaal snel, gemakkelijk en veilig via iDEAL in de betrouwbare internetomgeving van jouw eigen bank. Dit is mogelijk voor iedereen die aan internetbankieren doet. Aan het betalen via iDEAL zijn geen kosten verbonden.

Creditcard
Betaal veilig met je Creditcard. Je betaalgegevens worden versleuteld via de veilige SSL-methode. Bij Wonderbox is het mogelijk om met MasterCard en Visa te betalen. Het bedrag wordt pas afgeschreven als de bestelling geleverd is. Voor het betalen met Creditcard worden geen kosten in rekening gebracht.

AfterPay – Achteraf betalen
Bij Wonderbox is het mogelijk om achteraf te betalen voor je bestelling (m.u.v. digitale gifts en B2B-orders). De betaling verloopt via AfterPay. Zij voeren het volledige betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met deze app regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer een betaaloverzicht voor je klaarstaat. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Het is helaas niet mogelijk om gebruik te maken van AfterPay bij het bestellen van digitale gifts en B2B-orders.
Betalen op factuur
Voor B2B-klanten die een bestelling plaatsen via de zakelijke pagina van Wonderbox is het mogelijk om te betalen op factuur. In de mail ontvang je een bevestiging van je bestelling. Voordat Wonderbox de bestelling verwerkt, dien je in een replymail akkoord te geven voor de verwerking van de bestelling. Indien dit akkoord op werkdagen vóór 16.00 uur ontvangen is, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bij een akkoord na 16.00 uur, wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag verzonden. Zonder akkoord per e-mail zal deze bestelling nog niet verwerkt worden. De factuur dien je binnen 14 dagen na de factuurdatum te voldoen. Wanneer je je niet aan deze betalingsverplichting voldoet, houden wij ons het recht voor de bestelde codes te blokkeren.

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.