MENU

Hotel de Wyllandrie (3 sterren)

Ootmarsum

Vooraanzicht-1.png Opgang.png Omgeving-10.png Kamer-32.png Hotelkamer-2.png Hotel-5.png Bos.png Bord Wyllandrie.png Binnen-50.png
Hotel de Wyllandrie (3 sterren)
Tichelwerk 1
7631 CJ Ootmarsum
+31 (0)541 362979
NL

3 Dagen er Tussenuit
  • Twee overnachtingen in een budgetkamer

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personenHotel de Wyllandrie
Boven op de Kuiperberg in Ootmarsum staat Hotel de Wyllandrie. Het hotel heeft een sprookjesachtig aanblik en beschikt over een grote tuin waar je als hotelgast gebruik van mag maken. Geniet van de mooie omgeving en de Twentse gastvrijheid.

De kamers van Wyllandrie zijn voorzien van een televisie, toilet en een badkamer met een douche. De comfortkamers zijn ook voorzien van een koelkast. Het hotel bevindt zich op een bergtop, hierdoor heb je vanuit je kamer prachtig uitzicht over de omgeving. In het hotel-restaurant kun je terecht voor een vers ontbijt. Met lekker weer kun je op het terras terecht voor een drankje. Voor het verkennen van de omgeving kan je fietsen huren bij het hotel, in de buurt zijn genoeg leuke fiets- en wandelroutes. Het hotel beschikt ook over elektrische fietsen.

Omgeving
In de omgeving van Wyllandrie zijn veel musea te vinden. Bezoek het museum van Ton Schulten of het Openluchtmuseum in Ootmarsum. Benieuwd hoe het onderwijs er vroeger aan toe ging? Bezoek dan het Onderwijsmuseum Educatorium. In de omgeving zijn ook genoeg fiets- en wandelroutes voor de liefhebbers.

Check-in
Vanaf 15.00 uur 
Check-out
Voor 11.00 uur 

Openingstijden
Dagelijks: tot 22.00 uur

Toeristenbelasting
€2,50 per persoon per nacht

Huisdieren toegestaan 
Ja, €10,00 per nacht

Faciliteiten 
Terras
Fietsverhuur
Tuin 
Lounge
Wifi
Restaurant 
Bar


3 Dagen er Tussenuit kopen?

2 overnachtingen Inclusief ontbijt Bij 3- en 4-sterrenhotels en authentieke Bed and Breakfasts In Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje of Italië De exacte invulling varieert per hotel

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.