MENU

Hotel Restaurant Twee (3 sterren)

Weert

twee2.png twee6.png twee5.png twee4.png twee3.png twee1.png
Hotel Restaurant Twee (3 sterren)
Heugterbroekdijk 2
6003 RB Weert
+31 (0)495 525 024
NL

3 Dagen er Tussenuit
  • Twee overnachtingen

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen


Hotel Restaurant Twee
In het gezellige dorpje Laar ligt aan de rand van Weert het Hotel Restaurant Twee. De zes hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien die voor een prettig verblijf zorgen. Ze beschikken allemaal over een eigen badkamer met gratis toiletartikelen en koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

Het hotel beschikt daarnaast over een restaurant waar je heerlijk kunt eten. Een prima tijdverdrijf dus tijdens of na je dagje uit. Er is bovendien een mooi terras waar je kunt zitten als je graag buiten zit. Ook kun je gebruik maken van de gratis Wi-Fi. 

Omgeving
Weert is een gezellige stad in het noorden van Limburg en bevindt zich dichtbij Eindhoven. Je kunt een heleboel zien en doen in Weert. Bezoek bijvoorbeeld de kerk van St. Franciscus van Assisi of Sint-Martinuskerk. Ben je een museumliefhebber? Bezoek dan het Museum van Land of Thorn, dat de geschiedenis van Thorn laat zien. Er zijn daarnaast diverse soorten eet- en drinkgelegenheden en ook diegene die van shoppen houdt, is in Weert aan het juiste adres. 

Check-in*
Vanaf 13.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur 

*Overleg over een andere tijd is mogelijk. 

Toeristenbelasting
€1,50 per persoon per nacht

Faciliteiten
Restaurant
Terras
Vergaderruimtes
Hulp bij excursies
Bagageopslagruimte
Meertalig personeel


3 Dagen er Tussenuit kopen?

2 overnachtingen Inclusief ontbijt Bij 3- en 4-sterrenhotels en authentieke Bed and Breakfasts In Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje of Italië De exacte invulling varieert per hotel

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.