MENU

Hotel Eurotel Venray (restaurant)

Venray

Eurotel3-1.jpg Eurotel2-1.jpg Eurotel1-1.jpg
Hotel Eurotel Venray (restaurant)
Julianasingel 7
5802 AS Venray

NL

Borrel Deluxe
  • Een fles huiswijn (Rood/wit of rosé)

  • Met een borrelhapje van de chef

  • Voor twee personen.


Hotel Eurotel Venray
Hotel Eurotel is een gastvrij hotel gelegen in Venray. Een fijn verblijf waar je kunt genieten van rust en comfort. Zij bieden verschillende soorten kamers aan, waaronder standaardkamer, Junior Suite en een hotelappartement. Ook is er een heerlijk restaurant wat zich bevind op de begane grond. De á la carte menukaart biedt een ruime keuze uit diverse vis, vlees en vegetarische gerechten. Maar zomers kan je ook genieten van de bloemenpatio. Even lekker tot rust komen? Breng dan een bezoek aan Hotel Eurotel in Venray.

Omgeving
Hotel Eurotel is uniek gelegen aan de rand van de stad van Venray. Het centrum is een veelzijdige plek met veel aanbod van winkels, boutiques, restaurants, koffiehuizen en nog veel meer. De kern van Venray bestaat uit een uitgestrekte groene regio met romantische kerkdorpen, omvangrijke natuurgebieden en landgoederen. Voor de wandelaars heb je de bekende wandelroute het Pieterpad. En voor de fietsliefhebbers kun je via het fietsknooppuntroutenetwerk je eigen pad uitstippelen. Zin om eventjes weg te gaan, dan is Venray de locatie voor jou.

Check-in
Vanaf 14.00 uur

Check-out
Voor 11.00 uur

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 07.00 - 23.00 uur
Zaterdag: 08.30 - 23.00 uur
Zondag: 08.30 - 11.00 uur / 17.00 - 23.00 uur

Huisdieren toegestaan
Nee

Faciliteiten
Gratis parkeren
Gratis Wifi
Restaurant
Bar
Terras
Bagageopslag


Borrel Deluxe kopen?

Zie je het al voor je? Even lekker ontspannen en gezellig met zijn tweeën bijkletsen onder het genot van een goed flesje wijn met bijpassend borrelhapje. Kies een mooie wijnbar of leuk restaurant uit en het genieten kan beginnen!

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.