MENU

Rotterdamse Munt

Rotterdam

Munt6.jpg Munt7.jpg Munt5.jpg Munt4.jpg Munt3.jpg Munt2.jpg Munt1.jpg
Rotterdamse Munt
Rosestraat 200
3071 AH Rotterdam
31(0)6 21435213
NL

Borrel
  • Een flesje wijn (250cc)

  • Met een borrelhapje

  • Uiteraard met iets uit onder tuinen

  • Voor twee personenLet op: Op dit moment kunnen er geen e-tickets worden in geleverd,  kan alleen geluncht worden van half april tot november!

Rotterdamse Munt
Ontdek, pluk en proef de stadstuinen van de Rotterdamse Munt. Een inspirerende plek waar je samen met je stadsgenoten in de stadstuin je eigen producten creëert. De Rotterdamse Munt geeft inspirerende workshops voor volwassenen, kinderen en jongeren. Het terras is ieder weekend geopend voor lunch, verse hapjes en drankjes, natuurlijk vers uit de tuin. Het menu wisselt wekelijks. Mocht je een specifieke voorkeur hebben voor specerijen of kruiden hebben zij ook nog een webshop, waar je alle verse producten zelf in huis kan halen. 

Keuken
Vegetarische internationale keuken

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Glutenvrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Bar
Overdekt en open terras
Betaald parkeren
Gratis Wifi

Openingstijden
Het terras is open in de zomertijd vanaf het paasweekend tot de eerste week van november op dinsdag t/m zondag van 12 tot 18 uur.
Alleen op vrijdag, zaterdag en zondag kan er worden geluncht. Voor de actuele openingstijden zie ook www.rotterdamsemunt.nl/contact


Borrel kopen?

Een fles wijn Of ieder twee drankjes met een borrelhapje Bij cafés, bars en andere restaurants De exacte invulling kan variëren per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.