MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen

De Kasteelhoeve Maastricht

Maastricht

De Kasteelhoeve buitenkant-1.png Wijnproeverij-1.png Wijnen-2.png Algemeen-1.png
De Kasteelhoeve Maastricht
Op locatie/aan huis
Maastricht
+31 (0)522 442828
NL

Borrel
 • Korte proeverij van 1 uur

 • 4 verschillende wijnen per persoon + een hapje

 • Geldig voor 6 personen

 • Privilege: boek voor € 4 euro p.p 4 extra proefwijnen bijEen wijnproeverij aan huis
De Kasteelhoeve geeft wijnproeverijen aan huis. Laat je meenemen op reis door de wondere wereld van de wijn. Van Frankrijk tot aan Chili en Australië; bepaal na afloop waar je voorkeur naar uitgaat. De wijnproeverij wordt gegeven door een echte vinoloog. Leer alles over wijnen door deze unieke wijnproeverij van de Kasteelhoeve.

De Kasteelhoeve
Naast wijnproeverijen aan huis kun je ook een proeverij volgen op de wijngaard van De Kasteelhoeve. Verscholen in het Reestdal, aan de rand van de boswachterij en het riviertje de Reest staat de Kasteelhoeve. Hier vind je het antwoord op de vraag hoe de combinatie van wijn, tuin en kunst smaakt. Op de Kasteelhoeve word je deelgenoot van een kleurrijk paradijsje. Je geniet van een keur aan wijnen, schilderkunst en de geur en pracht van ontelbare planten, heesters en haagjes. Bovendien beschikt De Kasteelhoeve over een uitgebreid assortiment wijnen. Een immens grote tuin met vijvers, hagen en bloemperken is de moeite van het bezichtigen waard. Ook kun je onder het genot van een mooi glas wijn genieten van prachtige kunst. In de expositieruimte is telkens een wisselende tentoonstelling te zien.

Let op! De wijnproeverij in de regio Maastricht vindt aan huis plaats!

Openingstijden
Op reservering


Borrel kopen?

Een fles wijn Of ieder twee drankjes met een borrelhapje Bij cafés, bars en andere restaurants De exacte invulling kan variëren per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.