MENU
    •  Ruim 3 jaar geldig
    •  Gratis verzending vanaf € 20
    •  Fysieke en digitale cadeaus
    •  Gratis omruilen

Thermen & Beauty Saré

Deurningen

sare5.png sare6.png sare4.png sare3.png sare2.png sare1.png
Thermen & Beauty Saré
Oldenzaalsedijk 22
7562 PD Deurningen
+31 (0)541 522201
NL

Dagje Sauna
  • Toegang tot de sauna

  • Voor twee personenThermen & Beauty Saré
Saré Thermen & Beauty is al jaren een begrip op het landgoed en recreatiegebied ‘Het Hulsbeek’ nabij Oldenzaal. Saré is onderdeel van Select Wellness Group en is een exclusief thermen & beautycomplex gelegen in een prachtige, rustige omgeving. Ontspan en geniet van de Twentse gastvrij- en gemoedelijkheid, heerlijke behandelingen en de Twentse culinaire versnaperingen.

Het exclusieve beautycentrum van Saré biedt je een totaal ontspannen ambiance met ervaren en professionele masseurs(ses) en schoonheidsspecialistes die je heerlijke behandelingen bieden. Ook ons topteam van aufgussers staan elke dag voor je klaar om je de meest spectaculaire opgietingen te bieden. Deze factoren en de unieke ligging maken dat je een dagje Saré als een pure ervaring zult beleven!

Let op! Het aanmaken van een e-ticket is verplicht! Print jouw ticket en neem deze mee naar de locatie. Zonder e-ticket is toegang niet mogelijk. Heb je een choices/vrije waarde GiftForYou? Kies dan eerst een cadeau, bevestig de locatie op www.giftforyou.nl en print vervolgens jouw e-ticket!

Parkeergelegenheid
Ja

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 23.00 uur
Zondag: 10.00 – 21.00 uur


Dagje Sauna kopen?

Toegang tot de sauna Bij prachtige sauna’s en luxe wellnesscentra in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.