MENU
    •  Ruim 3 jaar geldig
    •  Gratis verzending vanaf € 20
    •  Fysieke en digitale cadeaus
    •  Gratis omruilen

Thermen Beauty Sauna van Egmond

Haarlem

egmond1.png egmond4.png egmond3.png egmond2.png
Thermen Beauty Sauna van Egmond
Van Egmondstraat 4
2024 XM Haarlem
+31 (0)23 5252425
NL

Dagje Sauna
  • Toegang tot de sauna

  • Voor twee personenThermen Beauty Sauna van Egmond
Bij Thermen Beauty Sauna van Egmond, onderdeel van Select Wellness Group, kom je even helemaal tot rust. Van Egmond is al ruim 40 jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat je hier volledig ontspannen vertrekt na een dagje wellness. Bovendien is een dagje wellness perfect te combineren met een weekend Haarlem.
Verschillende faciliteiten waar Van Egmond over beschikt zijn onder andere een Meknes Sauna, Turks Stoombad en whirlpool. Koel vervolgens af in het zwembad of in een van de andere afkoelmogelijkheden. Even echt tot rust komen doe je in het restaurant, de Stilte Ruimte of zelfs in de bioscoop!

Behandelingen zijn bij te boeken tijdens je bezoek. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke massage, diverse gezichtsbehandelingen of een pedi- of manicure.

Kom snel langs voor een heerlijk bezoek bij Thermen Beauty Sauna van Egmond.

Let op! Het aanmaken van een e-ticket is verplicht! Print jouw ticket en neem deze mee naar de locatie. Zonder e-ticket is toegang niet mogelijk. Heb je een choices/vrije waarde GiftForYou? Kies dan eerst een cadeau, bevestig de locatie op www.giftforyou.nl en print vervolgens jouw e-ticket!

Parkeergelegenheid
Ja, in de woonwijk

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag: 10.00 – 00.00 uur
Zondag: 10.00 – 23.00 uur


Dagje Sauna kopen?

Toegang tot de sauna Bij prachtige sauna’s en luxe wellnesscentra in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.