MENU

Restaurant Waddengenot

Pieterburen

Waddengenot-2.png Hotel waddenweelde-1.png
Restaurant Waddengenot
Hoofdstraat 84
9968 AG Pieterburen
+31 (0)595 528558
NL

Gezellig Hapje Eten
  • Een hoofdgerecht met keuze uit schol of schnitzel

  • Met frieten en salade

  • Voor twee personen


Let op! Restaurant Waddengenot is t/m februari 2018 gesloten i.v.m. een verbouwing! Je kunt met je GiftForYou terecht bij Bij de Buren van Pieter en Restaurant Waddengenot aan zee. 

Restaurant Waddengenot
Op het uiterste puntje van de provincie Groningen, vind je Restaurant Waddengenot. Het restaurant is gelegen in het altijd gezellige centrum van Pieterburen. In het monumentale pand uit 1860 kun je optimaal genieten van een uitgebreide lunch, een lekkere borrel met hapjes of een overheerlijk diner. De menukaart is met veel zorg samengesteld en bestaat uit smakelijke vlees- of visgerechten. Maar als je even geen trek hebt in vlees of vis kun je ook kiezen voor een vegetarische maaltijd.

Bij Restaurant Waddengenot kom je helemaal tot rust en ontdek je het eilandgevoel maar dan op het vaste land. Bij mooi weer is het goed vertoeven op het terras waar de heerlijke, frisse zeebries door je haren waait. Maar ook het binnen in het restaurant is het perfect om te ontspannen.

Keuken
Nederlands
Frans
Grill

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijden
Vegetarische maaltijden
Lactosevrije maaltijden
Kindermenu

Faciliteiten
Bar
Restaurant
Terras
Invalidentoilet
Gratis parkeergelegenheid

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.00 - 22.00 uur 


Gezellig Hapje Eten kopen?

Uit eten gaan is altijd leuk, maar was nog nooit zo gezellig als met Gezellig Hapje Eten! Kies jouw favoriete eetcafé of restaurant en geniet samen van een heerlijk hoofdgerecht. Ga je voor de Italiaanse, Franse of misschien de Japanse keuken? Het is allemaal mogelijk!

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.