MENU

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Amersfoort

Berghotel voorkant.png Terras Berghotel.png Berghotel.png Berghotel buiten.png berghotel5.png berghotel4.png berghotel3.png berghotel1.png
Best Western Plus Berghotel Amersfoort
Utrechtseweg 225
3813 EG Amersfoort
+31 (0)33 4224222
NL

High Tea Deluxe
  • Een driegangen high tea

  • Per gang zoetigheden en verschillende hartige vis- en vleeshapjes

  • En bij elke gang een bijpassende thee

  • Voor twee personenBest Western Plus Berghotel Amersfoort
Een kopje koffie met wat lekkers, een uitgebreide lunch, een romantisch diner of een gezellige borrel? Voor al deze dingen staat de keukenbrigade van Best Western Plus Berghotel Amersfoort dagelijks voor je klaar.

Een passie voor lekker eten en echte aandacht voor mensen worden gecombineerd in dit restaurant. De uitgebreide menukaart biedt een diversiteit aan culinaire verrassingen gemaakt van seizoensingrediënten. De ingrediënten komen voornamelijk uit de omgeving, behalve het vlees. Een echte aanrader is dan ook het Grain Fed Beef, het beste vlees van Uruguay, Zuid-Amerika. Een unieke smaakbelevening die je direct proeft! Ook de high tea van Best Western Plus Berghotel Amersfoort is een ware beleving. Hier krijg je geen thee met een etagère met alleen zoetigheid, maar een optimale smaakbelevning waarin thee en diverse soorten gerechtjes elkaar versterken.

Als het mooi weer is, is het goed toeven op het heerlijke terras in de monumentale tuin. Zelfs wanneer het wat minder warm is, vind je hier altijd een beschut plekje om buiten te kunnen genieten.

Keuken
Frans

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd*
Glutenvrije maaltijd*

*Vraag naar de mogelijkheden bij het personeel.

Faciliteiten
Bar
Terras
Restaurant
Hotel

Openingstijden
Dagelijks: vanaf 08.00 uur


High Tea Deluxe kopen?

Een uitgebreide high tea Bestaande uit thee met zoete en hartige hapjes Bij klassieke tearooms en andere gezellige restaurants De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.