MENU

Oranje Hotel Leeuwarden (Brasserie Oranje)

Leeuwarden

Hightea-1.jpg Restaurant-19.jpg Hapjes high tea.png Terras-1510132430.png high tea-18.png Restaurant-1510132429.png
Oranje Hotel Leeuwarden (Brasserie Oranje)
Stationsweg 4
8911 AG Leeuwarden
+31 (0)58 2126241
NL

High Tea Deluxe
  • Een uitgebreide High Tea

  • Voor twee personen


Brasserie Oranje
Oranje Hotel Leeuwarden ligt in de stad Leeuwarden op nog geen minuut lopen van het station. De hele dag kun je terecht bij hotel-restaurant Brasserie Oranje voor een heerlijke maaltijd, want bij Brasserie Oranje staat proeven centraal. 

Met de ligging in het centrum van Leeuwarden is Oranje Hotel Leeuwarden de perfecte verblijfplaats voor een bezoek aan Leeuwarden. In deze Friese stad is genoeg te doen. Je vindt hier volop winkels, gezellige eetgelegenheden en maar liefst 575 monumenten. Bezoek bijvoorbeeld De Jacobijnerkerk, waar je de 17e-eeuwse spreekstoel en het beroemde Müllerorgel uit 1724 kunt bewonderen. Maar ook musea zijn er genoeg in deze culturele stad. Kom meer te weten over de Tweede Wereldoorlog in het Verzetsmuseum en zie hoe een klein gezin vroeger leefde in Museum de Grutterswinkel. Ben je een winkelliefhebber? Kom dan naar de Kleine Kerkstraat met vele speciaalzaken of de Sint Jacobsstraat met de meest bekende modeketens.

Keuken
Regionaal

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Lounge
Restaurant
Terras
Wifi
Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid (betaald)

Openingstijden
Dagelijks geopend


High Tea Deluxe kopen?

Een uitgebreide high tea Bestaande uit thee met zoete en hartige hapjes Bij klassieke tearooms en andere gezellige restaurants De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.