MENU

Restaurant Hotel Bertram

Bredevoort

bertram1.png bertram2.png bertram3.png bertram4.png
Restaurant Hotel Bertram
’t zand 1
7126 BE Bredevoort
+31 (0)543 451112
NL

High Tea Deluxe
  • Uitgebreide High Tea

  • Voor twee personenRestaurant Bertram
Bertram is gelegen in het hartje van Bredevoort, een oud vestigingstadje in de Achterhoek. De mix van middeleeuwse sfeer en zeer oude stenen zoals kristallen en mineralen maken van Bertram een unieke plek om aan te schuiven voor koffie met eigengemaakt appelgebak met verse slagroom of om te genieten van het huisgebakken brood.

Bij Bertram geniet je in een gezellige, ongedwongen ambiance van een goede lunch of uitgebreid diner. Zowel op de lunch- als op de dinerkaart, die twee keer per jaar wisselt, speelt het seizoen een belangrijke rol. 's Zomers kun je heerlijk genieten op het plein 't Zand met prachtige bomen gelegen voor Bertram. In de winter geniet je binnen van de warmte en geur van de open haard. Na een avondje tafelen kun je tevens overnachten in het pension met hotelallures die in de voormalige stadsboerderij uit 1660 schuil gaat.

Keuken
Frans
Hollands

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Restaurant
Terras

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 11.30 - 21.00 uur


High Tea Deluxe kopen?

Een uitgebreide high tea Bestaande uit thee met zoete en hartige hapjes Bij klassieke tearooms en andere gezellige restaurants De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.