MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen

T-huis

Arnhem

voorkant-47.png personeel-6.png high tea-11.png
T-huis
Laan van Presikhaaf 3
6826 HA Arnhem
+31(0)26 3622392
NL

High Tea Deluxe
  • Een heerlijke High Tea voor twee met onbeperkt biologische thee, diverse zoete een hartige hapjes (sandwiches, minibroodjes, wrapjes, quiche, deens banket, amandel petit fours, scones met room en jam, Bosche bolletjes, mini-eclairs, vruchten cheesecake en sneeuwbonbons)

  • Let op! Minimaal drie dagen van tevoren reserveren



T-Huis
T-Huis in Arnhem is een restaurant waar je gezellig samen kunt lunchen, high tea'en of gewoon een sapje, kopje koffie of thee kunt drinken. Heerlijke koffies, ambachtelijke taarten, verse broodjes, soepen en salades; de uitgebreide menukaart van het T-Huis biedt voor ieder wat wils. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met biologische en lokale producten. Zo is de koffie bijvoorbeeld van de Nijmeegse koffiebrander Coffyn. Het prachtige interieur is ontworpen door de Arnhemse ontwerper Ruud-Jan Knokke. Als het mooi weer is, kun je plaatsnemen op het zonnige terras. Het T-Huis is tevens een sociaal leerwerkbedrijf waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kneepjes van het horecavak leren. Kom binnen, proef, ontmoet en geniet in het T-Huis!

Keuken
Lunchcafé

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Invalidentoilet
Bar
Restaurant
Terras

Openingstijden
Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: 10.30 - 18.00 uur


High Tea Deluxe kopen?

Een uitgebreide high tea Bestaande uit thee met diverse zoete en hartige lekkernijen Bij klassieke tearooms en andere gezellige restaurants in Nederland De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.