MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen

Veluwe Hotel Stakenberg

Elspeet

staken3-1.png staken2-1.png staken8-1.png staken1-1.png
Veluwe Hotel Stakenberg
Stakenberg 86
8075 RH Elspeet
+31 (0)577 491271
NL

High Tea Deluxe
  • Een uitgebreide High Tea

  • Voor twee personenVeluwe Hotel Stakenberg 
Veluwe Hotel Stakenberg ligt net buiten Elspeet op de natuurrijke Veluwe. In het hotel-restaurant kun je genieten van een lekkere lunch en culinair diner. Met mooi weer is het goed toeven met je maaltijd op het zonnige terras.

Bij Restaurant Grand Café de Stakenberg kunnen de gasten heerlijk high tea'en, lunchen en dineren. De keuken van dit gemoedelijke restaurant in Veluwse sferen staat onder leiding van Harold Vermeulen. Deze chef-kok werkt uitsluitend met dagverse producten en haalt zo veel mogelijk ingrediënten uit de buurt. Brood betrekt hij bijvoorbeeld van bakker Puur Veluws en vlees komt van de Ouwendorperhoeve.

In Veluwe Hotel Stakenberg zit een echte Engelse pub. Hier kun je genieten van een borrel met of zonder borrelhapjes. In de zomer kun je lekker buiten op het terras gaan zitten met je drankje. In de wintermaanden kun je meedoen met de spannende, altijd gezellige Pubquiz. Bij het knisperende haardvuur rustig een magazine of krant lezen kan uiteraard ook.

Keuken
Internationaal

Speciale wensen 
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Terras
Restaurant
Tuin
Biljart
Lounge
Rolstoelvriendelijk
Wifi
Gratis parkeergelegenheid

Openingstijden
Dagelijks geopend


High Tea Deluxe kopen?

Een uitgebreide high tea Bestaande uit thee met diverse zoete en hartige lekkernijen Bij klassieke tearooms en andere gezellige restaurants in Nederland De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.