MENU

De Beste Wijn Bij

Heerhugowaard

2-1590744964.jpg 1-1590744964.jpg
De Beste Wijn Bij
Stationsplein 99
1703 WE Heerhugowaard
085 30 11699
NL

High Wine
  • 3 glazen wit met een bijpassend gerechtje

  • 3 glazen rood met bijpassend gerechtje

  • Wijn Spijs-Beleving aan huis of op locatie

  • Duur van de proeverij +- 3 uur

  • Vanaf 2 personen tot maximaal 8 personenWijn Spijs-Beleving
Tijdens de wijnproeverij staat de middag of avond helemaal in het teken van wijn. Jullie beginnen met het proeven van drie witte wijnen, waarbij het een en ander over de wijnen zal worden uitgelegd. Nadat de drie witte wijnen zijn geproefd, komt er een gerechtje op tafel en dan is het aan jullie om te bepalen welke wijn het lekkerst is bij dat gerechtje. Hetzelfde gebeurt bij drie rode wijnen.

DeBesteWijnBij
Bij DeBesteWijnBij kun je terecht voor unieke en biologische kwaliteitswijnen. Je hoeft geen wijnkenner te zijn om een goed glas wijn te drinken, wij hebben de beste wijn bij een bepaald gerecht of bijzonder moment. Wacht niet langer en begin vandaag nog met eenvoudig te genieten.

Speciale wensen
Heb je een allergie of zijn er bijzonderheden waar wij rekening mee moeten houden? Laat het gerust aan ons weten tijdens het boeken van de beleving. Het is uiteraard mogelijk om later extra mensen bij te boeken.


High Wine kopen?

Diverse soorten wijn met hapjes Bij landelijke wijngaarden en stijlvolle wijnbars in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie Let op! Dit is een digitale GiftForYou

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.