MENU

Today

Den Haag

Today5.jpg Today4.jpg Today3.jpg Today2.jpg Today.jpg
Today
Aert van der Goesstraat 42
2582 AL Den Haag
+31 (0)70 7443659
NL

High Wine
  • Een heerlijke high wine

  • Voor twee personenLet op: Graag Reserveren, hulp nodig / liever telefonisch reserveren 070 7443659!
Indien gasten in het bezit zijn van een andere belevenis of een belevenis anders willen besteden blijft dit uiteraard mogelijk : de waarde van de belevenis wordt dan in mindering gebracht op de rekening!

Today
In Den Haag kun je de hele dag door genieten bij het sfeervolle Today. Van een uitgebreid ontbijt en een heerlijke lunch, tot een gezellige high tea of een smakelijk diner; bij Today ben je altijd verzekerd van een prettige, gastvrije en lekkere eetervaring. Ook voor een borrel met een goed glas wijn of verfrissend biertje met een culinair borrelhapje ben je bij Today aan het juiste adres.

Alle gerechten worden bereid met prachtige, verse producten en de uitgebreide menukaart - geschikt voor werkelijk elk moment op de dag - heeft altijd wel een gerecht naar jouw smaak. Kom snel langs en ontdek alle mogelijkheden van Today!

Let op! Heb je een leuke cadeaubon gekregen maar toch andere wensen? Dat is bij Today geen probleem. Today denkt graag met jou mee over de mogelijkheden. Je ontvangt een voucher voor een gratis wijntje die je bij een volgend bezoek aan Today kunt besteden!

Keuken
Lunchroom

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Airconditioning
Bar
Restaurant
Terras
Gratis parkeergelegenheid in omgeving

Openingstijden
Maandag t/m donderdag: 11.00 - 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 09.00 – 22.00 uur
Zondag: 09.00 – 21.00 uur 


High Wine kopen?

Diverse soorten wijn met hapjes Bij landelijke wijngaarden en stijlvolle wijnbars in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie Let op! Dit is een digitale GiftForYou

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.