MENU

VIVAPortugal

Zoetermeer

VIVA 19-1.png VIVA 33.png VIVA 35.png VIVA 25.png
VIVAPortugal
Schoutenhoek 19
2722 EJ Zoetermeer
+31 (0)6 50234700
NL

High Wine
  • Een heerlijke wijnproeverij

  • Met een selectie van zes verschillende Portugese wijnen die aansluiten bij het seizoen (bij reservering naar smaak in te vullen)

  • En bijpassende amuses voor een optimale wijnbeleving

  • Voor twee personenVIVAPortugal 
Met een bijzondere proeverij van VIVAPortugal haal je een klein stukje Portugal in huis. Proef de sfeer van Portugal en ontdek al het lekkers dat VIVAPortugal te bieden heeft. De proeverijen worden gegeven aan huis, zodat je optimaal kunt genieten van een heerlijke unieke proeverij. Deze proeverijen worden gegeven door professionals die veel kennis hebben over het uitgebreide assortiment en uiteraard een grote liefde voor Portugal hebben.

Ervaar zelf wat Portugal zo bijzonder maakt en geniet van een uitgebreide proeverij bestaande uit heerlijke, authentieke wijnen afkomstig uit Portugal of Frankrijk geserveerd met luxe amuses. Na afloop van de proeverij kun je de wijnen kopen zodat je thuis nog langer kunt nagenieten van de Portugese sfeer!

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd

Faciliteiten 
Wijnproeverijen aan huis

Openingstijden 
Op afspraak 


High Wine kopen?

Diverse soorten wijn met hapjes Bij landelijke wijngaarden en stijlvolle wijnbars in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie Let op! Dit is een digitale GiftForYou

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.