MENU

Das Gasthaus am Reichswald

Frasselt

Gasthaus3.jpg Gasthaus5.jpg Gasthaus4.jpg Gasthaus2.jpg Gasthaus.jpg
Das Gasthaus am Reichswald
Gocherstrasse 57
47559 Frasselt
004928263089890
DE

Logeren & Dineren
  • Een overnachting

  • Inclusief ontbijt en een diner van de chef (vlees/vis/vegetarisch mogelijk)

  • Voor twee personen


Das Gasthaus am Reichswald
Maak een heerlijke overnachting mee in Das Gasthaus am Reichswald. Deze locatie ligt net over de Nederlandse grens aan de rand van de stad Kranenburg. Op deze unieke locatie kun je heerlijk overnachten in de nieuw gerenoveerde hotelkamers. Bij Das Gasthaus am Reichswald staat je een warm welkom te wachten en draait het de hoteleigenaren er vooral om dat je je er comfortabel en op je gemak voelt. De ultieme locatie om tot rust te komen dus!

Omgeving
Na een heerlijk vers ontbijt op het mooie terras of in het sfeervolle restaurant maak je een goede start voor de verschillende activiteiten die rondom Das Gasthaus am Reichswald te vinden zijn. Zo is er bijvoorbeeld een boerderij waar je bijvoorbeeld met de kleinkinderen 's middags een bezoek kunt brengen. Een aantal kilometer verderop vind je de stad Kranenburg waar onder andere het Katharinenhof museum te vinden is voor iedereen die houdt van cultuur.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 10.30 uur

Openingstijden
Dagelijks: 11.30 - 21.00 uur

Huisdieren toegestaan
Nee

Parkeergelegenheid
Gratis

Faciliteiten
Wifi (gratis)
Restaurant
Terras
Lounge


Logeren & Dineren kopen?

Een overnachting met ontbijt Inclusief een gastronomisch diner in het hotel-restaurant Bij 3- en 4-sterrenhotels en charmante Bed and Breakfasts In Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje of Italië De exacte invulling varieert per hotel

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.