MENU

Proef!

Schoonhoven

proef7.png zakelijk-achtergrond-1.jpg proef_6-1.jpg proef_3-1.jpg
Proef!
Haven 43
2871 CL Schoonhoven
+31 (0)182 380881
NL

Lunch
  • Ontvangst in de unieke sfeer van Proef! met keuze uit koffie, verse thee of een ander drankje

  • Met een luxe lunchgerecht naar keuze

  • Voor twee personen

  • Bonus! Zilverstad Infopakket inclusief stadskaart en routefolder langs de hotspots van Schoonhoven Zilverstad met keuze uit drie wandelingen


Proef!
Welkom bij Proef! Gevestigd in de roemruchte 16eeuwse herberg ‘Het Paradijs’, midden in het historisch stadscentrum van de nationale Zilverstad Schoonhoven aan de voet van de klokkentoren van het monumentale stadhuis. De vroegere halteplaats van de postkoets naar Gouda en Utrecht, en de plek waar ooit de laatste heks van Holland zou zijn verbrand, is al eeuwenlang een geliefd trefpunt voor bewoners, bezoekers, zakenlui en voorbijgangers van ver. Tegenwoordig kun je er het hele jaar door neerstrijken in een eigentijdse en gastvrije ambiance, en kun je in het Schoonhoven Info Café in alle rust plannen maken voor je bezoek aan de Zilverstad.

In deze unieke sfeer gaan jullie genieten van populaire en dagverse streekproducten uit Schoonhoven en het Groene Hart. Met natuurlijk verse thee uit de ruim 50 verse theesmaken tellende Proef! Thee collectie. Wordt het echte thee met een smaakje, een groene thee of zo’n prachtige en bijzondere theebloem? Of wat dacht je van ‘Zilverstad Thee’, ‘Zoet van de Lek’, of ‘Heks van Schoonhoven’, naar eeuwenoud recept van het legendarische kruidenvrouwtje Marrigje Arriëns?

Naast al deze lekkernijen ontvang je een infopakket met eens stadskaart, diverse kortingsbonnen en drie wandelingen waarmee je na afloop al het leuks van Schoonhoven kunt ontdekken.

Let op! Omdat Proef! je graag dagverse producten serveert, graag minimaal twee dagen van te voren reserveren via +31 (0)182 380881 of info@proef-schoonhoven.nl. Op zaterdag is er beperkte beschikbaarheid en op Zilverdag is het niet mogelijk om een GiftForYou in te leveren!

Keuken
Hollands 

Speciale wensen
Vegetarische maaltijd

Faciliteiten
Restaurant

Openingstijden*
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

*Mei t/m september is de ijssalon bij mooi weer ook op zondagmiddag open.


Lunch kopen?

Een heerlijke lunch Bijvoorbeeld belegde broodjes, verse soepen of frisse salades Bij lunchrooms en andere restaurants De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.