MENU

Troya

Arnhem

eten2-4.png eten1-11.png Troya.png Troya terras.png
Troya
Rijnkade 53
6811 HB Arnhem
+31 (0)26 3515514
NL

Lunch Delicious
  • Een kop soep

  • Met Ankara Makaruasi en Turkse thee

  • Voor twee personen

  • Let op! Neem je e-ticket geprint mee naar de locatie


Troya 
Bij Troya kun je genieten van de Turkse keuken. Het sfeervolle restaurant is gelegen aan de Rijnkade aan de Rijn. Leer de Turkse keuken kennen en probeer de smakelijke gerechten uit. Geniet bijvoorbeeld van overheerlijke Mezze, dit zijn kleine gerechtjes uit de Oosterse keuken. Mezze is vergelijkbaar met de Spaanse Tapas of de Italiaanse antipasti maar dan samengesteld met verrukkelijke Oosterse hapjes zoals hummus, dolma en cacik.

Het restaurant is gezellig ingericht met een mooi uitzicht over de Rijnkade. In de zomer kun je heerlijk genieten van het zomerse weer en het lekkere eten op het terras aan de Rijn of in de besloten terrastuin gelegen achter het restaurant. Troya is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Kom langs bij Troya en geniet van een avond in Turkse sferen.

Let op! Neem je e-ticket geprint mee naar de locatie!

Keuken
Turks 

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijden
Vegetarische maaltijden
Lactosevrije maaltijden
Kindermenu

Faciliteiten
Restaurant
Terras

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 11.00 - 23.00 uur 


Lunch Delicious kopen?

De lunch is onze favoriete maaltijd van de dag omdat je er zo heerlijk mee kunt variëren. Ga bijvoorbeeld voor een vers broodje, een heerlijke soep of een goedgevulde salade. Kies jouw favoriete lunchroom en geniet van een uitgebreide lunch met GiftForYou’s Lunch Delicious.

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.