MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen

Damascus Mashawi

Arnhem

Wereldkeuken (rijst) - Foto1-5.png
Damascus Mashawi
Hommelstraat 78
6828 AL Arnhem
+31 (0)26 3791531
NL

Samen Hapje Eten
  • Een vrije keuze van de kaart tot een totaalwaarde van €24,90

  • Voor twee personenDamascus Mashawi
Damascus Mashawi is een bijzonder restaurant met een bijzondere naam. Damascus verwijst naar de hoofdstad van het geboorteland van de eigenaar. Mashawi zijn klassieke Arabische vleesstokjes die in dit restaurant op een wel heel bijzondere wijze worden bereid. De Masawi worden bereid in een enorme houtskoolgrill; de grote eyecatcher als je binnenkomt. De houtskoolgrill heeft een grote, koperkleurige kap die sierlijk bewerkt is. Deze houtskoolgrill heeft de eigenaar zelf opgehaald uit Turkije. De broodoven is net zo bijzonder. Die grote, ronde oven heeft de eigenaar zelf gebouwd. In deze oven drukt bij dunne schijven deeg tegen de hete wand. De dunne schijven deeg bollen op door de warmte. Bij vrijwel alle gerechten wordt dit brood geserveerd. De ambachtelijke bereiding van de gerechten is te proeven. De mezza’s en de traditionele gerechten smaken stuk voor stuk een authentieke, heerlijke smaak.

Faciliteiten
Gratis parkeergelegenheid

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 15.00 - 22.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 15.00 - 23.00 uur
Zondag: 15.00 - 22.00 uur

Bijzonderheden
Bij een aantal luxere gerechten wordt een toeslag van €2,- per persoon in rekening gebracht. Er is desondanks meer dan genoeg keuze uit gerechten waarbij dit niet het geval is. 


Samen Hapje Eten kopen?

Gezellig uit eten Bijvoorbeeld een maaltijdsalade, burger, pizza, steak, saté of daghap Bij restaurants in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.