MENU

  • 1 Kies
  • 2 Bestel
  • 3 Overzicht
  • 4 Afronden
Buitengewoon Overnachten € 99,90  In mijn winkelmandje  

Dromen bij de Boer

Oene

Bijdeboer.jpg Bijdeboer2.jpg Bijdeboer3.jpg
Dromen bij de Boer
Hogestraat 5
8176 PS Oene
06 – 13 52 40 42
NL

Buitengewoon Overnachten
  • Een overnachting in een trekkershut

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen


Dromen bij de Boer
Maak een buitengewone overnachting mee op de mooie locatie Dromen bij de Boer. Hier kun je namelijk overnachten in een speciale trekkershut. Deze is knus en comfortabel ingericht met stapelbedden, wastafel, stoelen, eettafel en een apart toilet. Bij Dromen bij de Boer gaat het om rust en stilte. De perfecte locatie om even een pauze te nemen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte! Geniet van een heerlijke overnachting in een van de trekkershutten en ervaar een overnachting gelegen nabij de natuurgebieden.

Omgeving
Rondom Dromen bij de Boer zijn verschillende dingen om te doen na de bijzondere overnachting. Zo vind je op 20km afstand de stad Apeldoorn, gevuld met gezellige restaurants en veel winkels. Hier kun je goed terecht voor een dag shoppen of cultuur snuiven in de musea en mooie gebouwen. Dit geldt ook voor Deventer dat op 18km afstand verwijderd is van Dromen bij de Boer en Zwolle op 24km afstand.

Check-in
Vanaf 15.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Huisdieren toegestaan
Nee

Parkeergelegenheid
Gratis

Faciliteiten
Restaurant
Wifi (gratis)
Terras
Winkel


Buitengewoon Overnachten kopen?

1 unieke overnachting Inclusief ontbijt Bijvoorbeeld in kastelen, boomhutten, joerts, tipi’s en andere mooie hotels In Nederland, maar ook in België, Frankrijk of Spanje De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.