MENU

  • 1 Kies
  • 2 Bestel
  • 3 Overzicht
  • 4 Afronden
Buitengewoon Overnachten € 99,90  In mijn winkelmandje  

Kampari

Delfstrahuizen

Kampari2.jpg kampari4.jpg kampari6.jpg kampari7.jpg Kampari.jpg kampari3.jpg
Kampari
Trekkersweg 4
8508 RN Delfstrahuizen

NL

Buitengewoon Overnachten
  • Een overnachting in de pipowagen

  • Inclusief ontbijt

  • Voor twee personen


Kampari
Kampari is een kleinschalige locatie waar je in verschillende soorten accommodaties kunt overnachten. De camping is omringd met hoge beukenhagen om te zorgen voor privacy tijdens het verblijf. Niet alleen privacy is voor Kampari belangrijk, maar ook rust en ruimte. Dankzij het grote terrein van 6000 m2 en slechts 8 kampeerplekken krijg je genoeg ruimte en is het zeer rustig op de camping. Hierdoor kun je heerlijk aan de drukte van alledag ontsnappen. Na een heerlijke dag op het water met de zeilboot kunnen de kinderen avondturen beleven op het speelveld. 

Omgeving
Kampari ligt in de mooie provincie Friesland waar veel activiteiten te vinden zijn voor jong en oud. Er zijn ontelbare watersportmogelijkheden voor de personen die van actief zijn houden en mooie toegankelijke zandstrandjes voor de personen die lekker willen wandelen of op het strand willen liggen. Je kunt na het huren van een fiets een prachtige fietstocht maken via de fietspaden waarna je voor een tussenstop heerlijk kunt eten of drinken. In het centrum van Leeuwarden zijn veel winkels waar je kunt shoppen of plekken waar je cultuur kunt snuiven. Maak een stedentrip door Friesland en je komt de meest pittoreske dorpjes tegen.

Check-in
Vanaf 16.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
€1,00 per persoon per dag

Huisdieren toegestaan
Nee

Faciliteiten
Overdekte veranda bij de pipowagen
Hottub (met bijbetaling)
Fietsverhuur
Zeilboot
Boerderij
Speelveld


Buitengewoon Overnachten kopen?

1 unieke overnachting Inclusief ontbijt Bijvoorbeeld in kastelen, boomhutten, joerts, tipi’s en andere mooie hotels In Nederland, maar ook in België, Frankrijk of Spanje De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.