MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen

Wijngaard Aan de Breede Beek

Nijkerk

Tmp00007.jpg Tmp00009.jpg Tmp00013.jpg Tmp00005.jpg Tmp00003.jpg Tmp0000D.jpg
Wijngaard Aan de Breede Beek
Slichtenhorsterweg 69
3862 NP Nijkerk
+31 (0)6 – 44038128
NL

High Wine
  • Een unieke wijnproeverij

  • Voor twee personenWijngaard Aan de Breede Beek
Hier vind je wijnen van verschillende druivenrassen die speciaal ontwikkeld zijn om in het Nederlandse klimaat te kunnen telen en wijn van te kunnen maken. De rassen die zijn aangeplant zijn Regent en Cabernet Cortis voor de rode wijn. Voor de witte wijn zijn er vier rassen beschikbaar: Muscaris, Muscat Blanc, Solaris en Johanniter. Bij Wijngaard Aan de Breede Beek kun je terecht voor rondleidingen, wijnproeverijen en cadeaus. Geniet bij Wijngaard Aan de Breede Beek van al het goede wat het land geeft: wijn!

Je krijgt een rondleiding door de wijngaard waarbij je meer te horen krijgt over de wijngaard en natuurlijk over de wijn die er gemaakt wordt. Je wordt uitgenodigd een kijkje te nemen in de wereld van de Nederlandse wijn en deze wijngaard in het bijzonder. Na afloop word je in de proeverij uitgenodigd om enkele van deze Nederlandse wijnen te proeven. Je zal de hoge kwaliteit van deze Nederlandse wijnen zelf beleven én waarderen!

Keuken
Wijngaard

Faciliteiten
Wijngaard
Wijnverkoop
Proeverijen
Terras

Openingstijden

Op afspraak


High Wine kopen?

Een onvergetelijke wijnbelevenis Van een high wine bestaande uit heerlijke wijnen met smakelijke hapjes Tot wijnproeverijen waar je diverse soorten wijnen kunt proeven Bij landelijke wijngaarden en stijlvolle wijnbars in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.