MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen

Hotel-Restaurant Ruyghe Venne (4 sterren)

Westerbork

ruyghe1.png ruyghe9.png ruyghe7.png ruyghe6.png ruyghe5.png ruyghe4.png ruyghe2.png ruyghe8.png
Hotel-Restaurant Ruyghe Venne (4 sterren)
Beilerstraat 24a
9431 TA Westerbork
+31 (0)593 331444
NL

Logeren & Dineren
  • 1 Overnachting comfort kamer

  • Met ontbijt

  • Inclusief 1 Hoofdgerecht van de chef naar keuze

  • Voor twee personenHotel Ruyghe Venne
In een landelijke omgeving vind je het gastvrije hotel Hotel Ruyghe Venne. Restaurant Ruyghe Venne is iedere dag geopend voor een heerlijke lunch of een culinair diner. In het restaurant wordt bovendien alleen gebruik gemaakt van dagverse producten en pure ingrediënten. Op het terras geniet je 's zomers van een drankje en in de winter is de lounge hiervoor de uitgelezen plaats. De kamers van het hotel zijn voorzien van alle benodigde comfort.

Omgeving
Het hotel wordt omgeven door schitterende natuurgebieden en fiets- en wandelpaden. Het kleine natuurgebied De Valkenhof is een absolute aanrader. In slechts een uur tijd ontdek je de veelzijdige natuur van Drenthe. Je wandelt door drassig veenland, stuifzanden en prachtige heidevelden. Iedere centimeter van De Valkenhof is typisch Drenthe. Naast de veelzijdige natuur biedt Drenthe je ook een breed scala aan cultuur en activiteiten. Ga een dagje naar Dierenpark Emmen of bezoek het unieke Museumdorp Orvelte. Breng ook een bezoek aan Herinneringscentrum Westerbork; een bijzondere plaats met een indrukwekkende geschiedenis. Natuurlijk mag ook een bezoek aan de Hunebedden en het Hunebedcentrum in Borger niet ontbreken bij je verblijf in Drenthe. Drenthe is onlosmakelijk verbonden met de stenen kolossen die bekend staan onder de naam Hunebedden. Binnen een straal van 30 kilometer liggen de restanten van 53 van deze prehistorische grafkelders. Over het algemeen wordt aangenomen dat het massagraven waren, waarin vele generaties een laatste rustplaats kregen.

Check-in
Vanaf 14.00 uur
Check-out
Voor 11.00 uur

Toeristenbelasting
€ 2,20 per persoon per nacht

Huisdieren 
Toegestaan, € 12,50 per nacht per huisdier

Parkeergelegenheid
Gratis

Faciliteiten
Fietsverhuur
Lift
Lounge
Niet-rokers kamers
Restaurant
Roomservice
Terras
Tuin
Wifi (gratis)

Bijzonderheden
Voor €79,- is het mogelijk een extra nacht met ontbijt bij te boeken voor twee personen.


Logeren & Dineren kopen?

1 overnachting met ontbijt Inclusief een gastronomisch diner in het hotel-restaurant Bij 3- en 4-sterrenhotels en charmante Bed and Breakfasts In Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje of Italië De exacte invulling varieert per hotel

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.