MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen

Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen

Zutphen

ZU_GRA exterieur 01.jpg ZU_GRA schultenhuys 01.jpg
Hampshire Hotel - 's Gravenhof Zutphen
’s Gravenhof 6
7201 DN Zutphen
+31 (0)575 596868
NL

Lunch Deluxe
  • Een heerlijke lunch

  • Exclusief drankjes

  • Voor twee personenLet op! Vouchers worden tot 29-7 aangenomen!

In dit charmante hotel zult u zich beslist snel thuis voelen. Het hotel vormt een bijzondere combinatie van moderne architectuur en kunst. Door het hotel heen vindt u zowel 17e als 18e eeuwse schilderijen als hedendaagse kunst. De comfortabele hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien. In de gezellige Brasserie 6 worden eigentijdse seizoensgerechten geserveerd. Op het grote buitenterras geniet u van de zon. Onder de romantische gewelven in de kelder, bevindt zich restaurant Schulten Hues & Friends. Dit restaurant is een initiatief van Peter Gast en Jacqueline van Liere van Michelin ster restaurant 't Schulten Hues. Dit wordt genieten.

Brasserie 6 
De gezellige Brasserie 6 ligt midden in het centrum van Zutphen op het 's Gravenhof. De trendy en modern ingericht Brasserie is gevestigd in het koetshuis van het 17e eeuwse ‘Huize van de Kasteele'. De klassieke omgeving contrasteert prachtig met de moderne uitstraling en design van de strakke lunch- en dinerruimte van de trendy brasserie. De brasserie met zijn unieke plekje midden in het historische centrum beschikt over een groot verwarmd en verlicht terras. Kom langs en laat je heerlijk verwennen!

Keuken
Frans / Nederlands

Faciliteiten
Terras
Loungebar
Fietsverhuur
Gratis Wi-Fi
Authentieke stijlkamers

Brasserie 6
Openingstijden
Dagelijks geopend van 10:00 uur tot 24:00 uur. Keuken geopend vanaf 12:00 uur.
 


Lunch Deluxe kopen?

Een heerlijke lunch Met bijvoorbeeld een vers broodje, heerlijke soep of goedgevulde salade Bij gezellige lunchrooms en brasserieën in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.