MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen

Restaurant Parck

Haarlem

Parck 6.png Parck 7.png Parck 5.png Parck 4.png Parck 2.png Parck 1.png
Restaurant Parck
Frederikspark 2
2012 DA Haarlem
+31 (0)23 5420911
NL

Lunch Deluxe
 • Vrije waarde van de kaart t.w.v. €34,90-

 • Voor twee personen

 • Reserveren is niet verplichtRestaurant Parck
Welkom bij Restaurant Parck geniet hier van het unieke concept, de gastvrije bediening, informele ambiance, vriendelijke prijzen en pure kwaliteit. Parck opent haar deuren ’s ochtends om 11:00 uur om iedereen in en om het houtplein te voorzien van een heerlijke kop koffie of lunch. Je hebt de keuze tussen gezonde originele broodjes en salades of een 3-gangen keuzemenu van de dinerkaart. In het restaurant of op het rondom de villa gelegen terras heb je een prachtig uitzicht over de Dreef en het Frederikspark.

Parck transformeert zich na de lunch tot een gezellige borrellocatie met ‘voor ieder wat wils’. Maak een keuze uit de aperitieven, appetizers, bieren of wijnen. Tijdens het diner laat je je verwennen door de chef kok Nick Cornet en zijn keukenteam. De dinerkaart bestaat uit een mix van klassieke en moderne gerechten op niveau met een verrassende “twist”. 

Let op! Een e-ticket aanmaken is niet nodig, breng je cadeaukaart mee naar het restaurant dan verzilvert het personeel de bon!

Keuken
Frans

Speciale wensen
Glutenvrije maaltijd
Vegetarische maaltijd
Lactosevrije maaltijd
Kindermenu

Faciliteiten
Bar
Restaurant
Terras

Openingstijden
Dagelijks: 11.00 - 22.00 uur


Lunch Deluxe kopen?

Een heerlijke lunch Met bijvoorbeeld een vers broodje, heerlijke soep of goedgevulde salade Bij gezellige lunchrooms en brasserieën in Nederland en België De exacte invulling varieert per locatie

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.