MENU

Wijngaard Dassemus

Chaam

wijnen-11.png wijngaard-1.png dassemus.png kelder-1.png veld2.png veld1.png
Wijngaard Dassemus
Dassemussestraat 5
4861 TG Chaam
+31 (0)611 400948
NL

Wijnproeverij
  • Een rondleiding en wijnproeverij

  • Voor twee personenWijngaard Dassemus
In het Noord-Brabantse Chaam, in het buurtschap Dassemus , vind je wijngaard Dassemus. Hier wordt op Hollandse/Brabantse bodem wijn gemaakt van twaalf verschillende druifsoorten. Naast de in Nederland meer gebruikte druivensoorten Regent en Rondo (voor de rode wijn) maakt wijngaard Dassemus ook gebruik van tal van minder bekende druifsoorten zoals Cabernet Blanc en Muscaris. Wijngaard Dassemus teelt deze druifsoorten geheel natuurlijk, er wordt niet gespoten en geen kunstmest gebruikt. Geniet bij Dassemus dus van een goed glas wijn van eigen bodem!

Je wordt ontvangen met een wandeling door de wijngaard. Je krijgt dan uitleg over de groeiwijze en de biologische werkwijze van de wijngaard Dassemus. Vervolgens krijg je een kijkje in de wijnkelder waar je de vinificatie wordt uitgelegd. Er wordt afgesloten met een proeverij van Dassemus wijnen, bestaande uit witte en rode wijn en rosé.

Keuken
Wijngaard

Faciliteiten
Wijnproeverij
Wijngaard
Parkeergelegenheid (gratis)

Openingstijden
Op afspraak


Wijnproeverij kopen?

Een unieke wijnproeverij Proef diverse soorten wijnen; wit, rood, rosé, bubbels… Bij wijngaarden en wijnbars De exacte invulling varieert per locatie Let op! Dit is een digitale GiftForYou

Nu bestellen
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.