MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen
 

"Een herinnering is het mooiste cadeau"

Omruilen

Wil je de Wonderbox die je hebt liever omruilen voor een andere belevenis? Of is de geldigheidstermijn van jouw Wonderbox verlopen? Geen zorgen, wij hebben een oplossing voor je!
 
Ik wil mijn Wonderbox omruilen
Bij Wonderbox vinden we het heel belangrijk dat je kunt genieten van een belevenis die echt bij je past. Daarom is het altijd mogelijk om je Wonderbox om te ruilen. Je kunt je huidige beleveniscadeau kosteloos omruilen voor een digitale Wonderbox belevenis met dezelfde prijs als je huidige Wonderbox.
 
Je ontvangt dan van ons een e-mail met daarin een nieuwe code voor een belevenis naar jouw keuze. Deze code is één jaar geldig.
 
Wanneer je kies voor een beleveniscadeau dat duurder is dan je oorspronkelijke beleveniscadeau, dien je het verschil bij te betalen. Wanneer je kiest voor een goedkoper beleveniscadeau dan je oorspronkelijke beleveniscadeau, kunnen wij het resterende bedrag niet retourneren. Indien je dit onwenselijk vindt, raden we je aan een extra Wonderbox beleveniscadeau aan te schaffen en de eventuele meerprijs bij te betalen.
 
Je kunt een Wonderbox binnen de geldigheidstermijn en tot 30 dagen na het verlopen van deze geldigheidstermijn omruilen voor een ander Wonderbox beleveniscadeau (met uitzondering van actieproducten). 

Voordat je contact opneemt met onze Service Desk voor het omruilen van de kaart, raden wij je aan om de mogelijke cadeaus te bekijken bij Alle Cadeaus.

Let op! Je kunt jouw Wonderbox alleen omruilen voor een andere Wonderbox belevenis en niet voor een cadeaukaart. 
 
Wat moet je doen om je Wonderbox om te ruilen?
Wil je gebruik maken van onze omruilregeling? Stuur dan een e-mail naar service@wonderbox.nl en vermeld daarin de 19-cijferige vouchercode van je Wonderbox en welke nieuwe Wonderbox(en) je wilt ontvangen. Jouw nieuwe digitale Wonderbox beleveniscadeau ontvang je dan binnen vijf werkdagen in je inbox (na eventuele betaling). Met je nieuwe Wonderbox kun je je belevenis verzilveren. Geniet ervan!
 
Ik wil mijn Wonderbox verlengen
Wat vervelend dat de verloopdatum van je Wonderbox verstreken is. Onze beleveniscadeaus worden gecheckt op geldigheid en een verlopen beleveniscadeau wordt bij onze inleverlocaties niet geaccepteerd. Wij kunnen ons voorstellen dat niet iedereen in de gelegenheid is om binnen de geldigheidstermijn zijn of haar Wonderbox te besteden. Lees meer...

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.