MENU
  •  Ruim 3 jaar geldig
  •  Gratis verzending vanaf € 20
  •  Fysieke en digitale cadeaus
  •  Gratis omruilen
 

"Een herinnering is het mooiste cadeau"

Over Wonderbox

Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! 
 
Bij Wonderbox geniet je van unieke beleveniscadeaus voor één, twee of meerdere personen vanaf €10. Van etentjes tot hotelovernachtingen en van dagjes naar de sauna tot sportieve en culturele uitjes! Je kunt kiezen uit ruim 35 beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 12.500 belevenissen in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Spanje en Italië.
 
Wonderbox is een product van Wonderbox NL B.V. en onderdeel van de Wonderbox Group, dé marktleider op het gebied van beleveniscadeaus in Europa. Naast Wonderbox is de Wonderbox Group ook aanbieder van het succesvolle beleveniscadeau GiftForYou en diverse cadeaukaarten zoals Restaurant Cadeau Card, Klus Cadeau, Huis & Tuin Cadeau, Bloemen Cadeau, Reis Cadeau, DE Cadeaukaart en Wellness & Beauty Cadeau.
 

Geschiedenis

Het avontuur van Wonderbox begint bij de avontuurlijke en reislustige oprichters James Blouzard en Bertile Burel. Als zij in 2003 terugkomen in Parijs na een onvergetelijke huwelijksreis rond de wereld, besluiten ze om al het moois dat de wereld te bieden heeft te delen met anderen. In 2004 richt het stel Wonderbox op: de cadeaubox die dromen waarmaakt! Inmiddels is Wonderbox marktleider op het gebied van beleveniscadeaus in Europa en actief in zeven landen: Frankrijk, België, Zwitserland, Italië, Spanje, Portugal en Nederland.
 
Het Wonderteam
Vanuit ons moderne kantoor nabij het gezellige stadscentrum van Haarlem werken wij met zo’n 40 enthousiaste collega’s hard om te zorgen dat we jou als consument de meest originele cadeaus kunnen aanbieden. De cultuur bij Wonderbox NL B.V. laat zich het beste omschrijven als avontuurlijk, ambitieus en innovatief.

Wil jij ook deel uit maken van het Wonderteam? Bekijk hier onze vacatures. 

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.