MENU
 

"Een herinnering is het mooiste cadeau"

Retourneren

Bij koop op afstand (online bestellingen) heeft men gedurende 14 dagen na ontvangst van de bestelling het recht de bestelling zonder opgave van reden aan Wonderbox te retourneren. De klant dient binnen 14 dagen een retourmelding te maken van het product zodat Wonderbox de cadeaubox kan deactiveren.

Daarnaast dient het product te worden teruggestuurd naar Wonderbox. Na ontvangst van het product stort Wonderbox de betaalde prijs terug op de rekening van de klant. Voor het maken van een retourmelding kan men gebruik maken van het modelformulier, te vinden onderaan deze pagina.

Wonderbox vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief de verzendkosten van het product. Dit geldt alleen als de retournering binnen 14 dagen is gemeld en wanneer het product ongebruikt en zonder beschadiging van de verpakking retour gestuurd is. Wonderbox maakt voor terugbetaling gebruik van hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. 
 
Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op de online bestellingen. Voor aankopen in een winkel gelden andere regels. Hiervoor dient men naar de desbetreffende winkel te gaan.

Bijlage 1Modelformulier voor Herroeping
Gebruik dit formulier wanneer je een retourmelding wil maken. 
Producten moeten teruggestuurd worden naar het volgende adres:

Wonderbox NL B.V. Service Desk
Lichtfabriekplein 4
2031 TE Haarlem

Blijf op de hoogte Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons actuele aanbod en leuke acties.