Je winkelmand is leeg

CadeauideeënVaderdagcadeaus

Geef hem de dag van zijn dromen met onze Vaderdag cadeau-ideeën!

Eer je favoriete held met onze selectie vaderdagcadeaus!

Je weet wat ze zeggen: "helden dragen niet altijd een cape".

En als er één persoon is die dat elke dag bewijst, dan is het je vader wel!

Hij is een klusjesman, monteur en lijfwacht en geen enkel meubelstuk van Ikea of auto-indicator (of vriendje...) kan op tegen zijn McGyver-achtige vaardigheden.

Het is dus het minste wat je kunt doen om een vaderdagcadeau voor hem te vinden dat (ten minste) de steun weerspiegelt die hij jou geeft!

Maar je weet net zo goed als wij dat het vinden van een cadeau voor een man bijna een Olympische uitdaging is, zo moeilijk is het.

Gelukkig voor jou is Wonderbox een goudenmedaillewinnaar als het gaat om het vinden van het perfecte cadeau-idee voor je geliefden.

Verspil dus geen seconde en ontdek hier onze beste Vaderdag cadeau-ideeën die op 16 juni 2024 zeker sterren in de ogen van je vader zullen toveren!

Een vaderdagcadeau waar je sprakeloos van wordt

Wat als ik je zou vertellen dat er Vaderdagcadeaus zijn waar je vader sprakeloos van zou zijn als hij zijn verrassing opent EN nadat hij hem heeft gebruikt?

Ten eerste zou je zeggen dat ik geweldige raadsels maak.

Ten tweede zou je zeggen "wat? onmogelijk!

En toch, door te kiezen voor een van onze 100% adrenaline cadeau-ideeën, kun je je vader een buitengewone ervaring garanderen die hem sprakeloos zal achterlaten.

Maar wat is een sensationele ervaring bij Wonderbox?

Een Wonderbox avontuur is een uniek moment dat je de rest van je leven bijblijft, een frisse wind en vooral... keuze!

En ja, onze teams weten dat iedereen uniek is. Daarom bieden we vaderdagcadeaus die passen bij alle persoonlijkheden, of ze nu heel dapper zijn... of niet.

Vaderdag cadeau-ideeën voor vaders die nergens bang voor zijn

Als je vader het soort heethoofd is dat elke uitdaging aangaat, waarom geef je hem dan niet een eerste helikoptervlucht voor Vaderdag?

Ideaal om zijn grenzen te verleggen terwijl hij geniet van het omringende landschap, is dit cadeau-idee een verrassing die hij niet snel zal vergeten!

Duizelingwekkende bergen, kusten en vele andere plaatsen zijn speciaal voor hem uitgekozen en wachten erop om overgevlogen te worden!

In dezelfde stijl is een rij-ervaring een Vaderdagcadeau dat ook erg populair is bij waaghalzige vaders.

De opwindende sensatie van snelheid, het gevoel van vrijheid, de trots dat je de sprong hebt gewaagd... Er gaat niets boven deze ervaring om Vaderdag 2024 in stijl te vieren!

Het is ook een geweldig cadeau-idee waarmee je vader de volgende maandag bij de koffieautomaat kan pronken voor zijn collega's...

Vaderdag cadeau-ideeën voor vaders die (een beetje) bang zijn

Zelfs als onze vader de grootste, de knapste en de sterkste is, is hij misschien niet zo blij met zijn vaderdagcadeau als adrenaline niet zijn ding is.

Maar geen paniek: wij hebben aan alles gedacht!

Omdat we weten dat sommige mensen van spanning houden, maar niet te veel, hebben we een breed scala aan sportieve ervaringen ontworpen die voor iedereen geschikt zijn.

Voor degenen die wel van sensatie houden maar de sprong niet willen wagen, is er niets beter dan een dagje Europapark als vaderdagcadeau!

Dit originele vaderdagcadeau is ideaal om unieke sensaties te ervaren zonder de sprong te wagen en zal de gelukkige op de grote dag zeker bekoren.

Wat je ook kiest, je vader zal sprakeloos zijn!

Vaderdag 2024: jij bent aan zet!

Wie heeft zijn vader nog nooit zien schreeuwen tijdens een wedstrijd omdat hij denkt dat hij de scheidsrechter is?

Dat klopt: ongeacht het team dat speelt of de spelers op het veld, is er 99,99% kans dat je vader een geweldige dag heeft.

Dus waarom geef je hem niet de kans om samen met andere fans te schreeuwen met jouw 100% voetbal Vaderdag cadeau?

Maar let op: je cadeau-idee moet bij deze interesses passen.

En dat is precies wat je nodig hebt: Wonderbox biedt je cadeaus om de beste livewedstrijden te gaan kijken, zodat je gegarandeerd een geslaagde Vaderdag hebt!

Voor vaders die van voetbal houden, zijn er 2 opties:

Ten eerste, geef hem de mogelijkheid om een legendarisch team te zien spelen.

FC Barcelona, Manchester City, AC Milan en vele andere vaderdagcadeauboxen met voetbal zijn verkrijgbaar!

En als je niet weet welk team je vader het liefst ziet, geen zorgen! Je kunt altijd kiezen voor onze VOETBALWEDSTRIJD & STADION TOUR-box, met wedstrijden van de beste Europese teams.

Zodra je je vaderdagcadeau in handen hebt, kan jouw vader de wedstrijd kiezen die hij wil bijwonen op de datum van zijn keuze voor een cadeau-idee zonder poespas.

Als tweede keuze kun je kiezen voor een bezoek aan een legendarisch sportstadion: Feyenoord, JC Arena of PSV - het moeilijkste zal zijn om te kiezen!

Wat je ook kiest, deze twee op maat gemaakte Vaderdag cadeau-ideeën zullen zeker in de smaak vallen op 16 juni!

Het vaderdagcadeau van welzijn: wanneer vaderschap rijmt op sereniteit

Of je nu een jonge vader bent of niet, tijd vinden om te ontspannen als je kinderen hebt is niet altijd gemakkelijk.

Maar Vaderdag is de perfecte gelegenheid om daar verandering in te brengen!

En om dat te doen, heb je een geweldig welzijnscadeau nodig. En gelukkig voor jou hebben wij die!

Onder de must-haves voor ontspanning staat massage bovenaan.

Dit vaderdagcadeau is perfect voor een moment voor jezelf en belooft een onvergetelijk moment van ontspanning voor de gelukkige.

De perfecte manier om zijn rug los te maken nadat hij jou heeft geholpen met het in elkaar zetten van deze ladekast...

Ook een lichaamsbehandeling en/of gezichtsbehandeling zijn verrassingen waarvan je vader zeker zal genieten op de grote dag.

De aangename geur van kaarsen, de gedempte verlichting, de 100% rustgevende omgeving van een instituut... Geloof me, het moeilijkste zal zijn om je vader over te halen om te komen!

Aan de andere kant, als je een beetje geld hebt voor jouw vaderdagcadeau, gaat er niets boven een dagje spa en thalasso om een blijvende indruk te maken!

Op het programma: hamam, sauna, zwembad en vooral een onvergetelijk moment!

Helaas, als je te veel leuke cadeau-ideeën voor vaderdag voorgeschoteld krijgt (ja, we werken onszelf een beetje in de nesten), weet je uiteindelijk niet wat je moet kiezen...

Daarom vind je al deze ervaringen (en meer!) in onze Cadeaubon Wellness & Beauty.

Dankzij dit cadeau-idee kan je vader de ontspannende activiteit kiezen die hij het leukst vindt voor een Vaderdag die hij zich de rest van zijn leven zal herinneren.

Dus waar wacht je nog op?

Verwen de eerste man in je leven met een vaderdagcadeau dat 100% ontsnappen is

Als het al niet makkelijk is om te ontspannen als ouder, kun je je voorstellen hoe het is als het tijd is om een weekendje weg te gaan...

Maar er is er is geen betere gelegenheid dan Vaderdag om hier iets aan te doen!

Stel je eens voor hoe blij je vader is als hij ontdekt dat zijn vaderdagcadeau een vakantie is op een idyllische plek waar hij naar hartenlust kan ontspannen...

Er is geen twijfel mogelijk: het is het perfecte cadeau-idee!

Afhankelijk van de persoonlijkheid van je vader is het aan jou om de bestemming te kiezen die hem het meest zal bevallen.

Voor vaders die van de zon houden, is er niets beter dan een plek waar het leven goed is.

Of het nu Rome, de Griekse eilanden, Madrid of Porto is, onze vakantiepakketten bieden een ruime keuze om je te helpen het ideale vaderdagcadeau te vinden.

Als je vader sightseeing verkiest boven zonnebaden, waarom kies je dan niet voor een Europese stad die bekend staat om haar erfgoed?

Je zou kunnen kiezen voor een uitje naar Boedapest zodat hij de  "Parel van de Donau" kan ontdekken, een weekend naar Frankrijk om een aantal bijzondere historische monumenten te bezoeken of een reis naar Berlijn om de legendarische muur met eigen ogen te zien.

Wat je ook beslist, dit buitengewone vaderdagcadeau zal zeker sterren in de ogen van je vader toveren!

Vaderdag wordt elk jaar gevierd in het 3e weekend van juni. De datum werd gekozen door de Amerikaanse Sonora Smart, die vaders wilde eren op een speciale dag!

Om een vaderdagcadeau te vinden dat hem zeker zal bevallen, richt je je op zijn passies! Wedstrijdtickets voor voetbalfans, een rijcursus voor snelheidsliefhebbers, een etentje in een gastronomisch restaurant voor fijnproevers... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Er gaat niets boven een moment van welzijn als vaderdagcadeau voor een jonge vader. En ja, een kind hebben is vermoeiend! Of het nu gaat om een massage, een gezichtsbehandeling of een dagje spa of thalasso, dit cadeau-idee zal zeker in de smaak vallen!

Om er zeker van te zijn dat je je vader op 16 juni een plezier doet, heb je een vaderdagcadeau nodig dat hem zal verrassen: een weekend in een Europese stad, een bezoek aan de Harry Potter-studio's of een gezinsuitstapje in een pretpark!