Je winkelmand is leeg

Originele geschenken om jouw ouders te verrassen

Bij Wonderbox beschouwen we onszelf als bescheiden pioniers. Bescheiden, maar toegewijd aan het helpen vinden van een origineel en gepersonaliseerd cadeau-idee. Daarom hebben we ons ten doel gesteld om buiten de gebaande paden te treden.

Hun geluk, onze missie

We hebben onze expertise ingezet om originele en aanpasbare cadeaus te ontwikkelen. Het zou veel makkelijker zijn om een standaard cadeau aan te bieden, maar dat zou een nederlaag betekenen.

We selecteren regelmatig nieuwe producten, unieke activiteiten en originele formaten. Telkens als we dit doen, blijven we gefocust op één einddoel: een spannende ervaring bieden voor ouders. We geloven oprecht dat alle cadeaus voor ouders op onze site relevant zijn en die extra vonk kunnen brengen die u hoopt te zien in de ogen van uw dierbaren.

Zet gastronomie in de schijnwerpers voor het kerstcadeau van jouw ouders

Waarom kiezen voor een gastronomisch cadeau? Zijn jouw ouders fijnproevers? Hebben ze van nature een gave voor koken? Of zijn ze misschien grote reizigers? Hoe dan ook, ze hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid naar gastronomie, of het nu lokaal of exotisch is.

Maak van hun passie een origineel kerstcadeau

Onze partners worden door heel Europa geselecteerd. Afhankelijk van hun smaak en jouw budget kunje navigeren van een eenvoudig een brunch naar een van de meest gerenommeerde regionale tafels. Voor de fijnste fijnproevers is het mogelijk om een onvergetelijk diner aan te bieden in romantisch dineren.

Wist u dat het ook mogelijk is om hen terug in de tijd te sturen met een uitzonderlijk Wonderbox cadeau voor ouders... Nou ja, terug in de tijd... Op een manier... Je kunt ze bijvoorbeeld verrassen met een overnachting in een ongewone setting zoals een kasteel uit die tijd, of met een bierproeverij.

Gepersonaliseerde cadeaus voor ouders: wat dacht je van een weekendje weg?

Ook jouw ouders hebben waarschijnlijk hard gewerkt door de jaren heen. Ze verdienen ongetwijfeld een ontspannende uitstap om even te ontsnappen en samen tijd door te brengen. Deze momenten zijn kostbaar en u kunt ze een weekendje weg cadeau doen. Ontdek onze cadeaus voor een Weekendje met z'n twee. Een welkome kans om even uit te waaien en nieuwe energie op te doen, ver weg van de dagelijkse routine!

Een ontspannend cadeau

Laat jouw ouders voor één of twee nachten het paradijs ervaren. Deze uitstap kan in de vorm van een weekend volledig gewijd aan hen zijn in een charmant domein. Stelt je een luxueuze en comfortabele plek voor, uitgerust met diverse mogelijkheden voor ontspanning en vermaak. Als jouw moeder of vader een groot deel van hun leven heeft besteed aan zwaar werk of het opvoeden van uw gezin, zal deze volledig op hen gerichte tijd weldadig zijn.

Voor ouders die van verrassingen houden: iets ongewoons!

Als het avontuur hen roept of als ze nieuwe uitdagingen willen aangaan, zoek dan niet verder en bied hen een unieke overnachting aan, genesteld in een joert. Zijn jouw ouders bohemien van geest? Wij presenteren een variant waarbij ze kunnen ontsnappen, genesteld in een comfortabele woonwagen… Ze zullen terugkeren, verrijkt door deze liefdevolle reis. Verblijf aan zee, in de bergen, in Nederland of in Europa, in een kasteel of charmant hotel: de reis begint al bij het openen van het cadeau, om de bestemming te kiezen! Dit zijn perfecte cadeaus voor ouders die zij zeker zullen waarderen.

Zoals je ziet, zijn de opties talrijk en gevarieerd. Aarzel niet om al onze aanbiedingen te bekijken. Je zou nieuwe ideeën kunnen ontdekken waar je nog niet eerder aan had gedacht. Laat je verrassen voordat je jouw ouders op uw beurt verrast!

Cadeau-ideeën voor ouders die dicht bij hun familie staan

Soms denkt men dat het een goed idee is om even samen te zijn, maar ouders blijven erbij dat het hen echt blij maakt om omringd te zijn door hun dierbaren of vrienden. Ga niet tegen hun aard in, wij hebben een oplossing! Om het dagelijks leven van jouw ouders te verrijken, is er niets beter dan een activiteit om als gezin te doen.

Omringd door de mensen van wie ze houden, kunnen jouw ouders nieuwe sensaties ervaren en misschien zelfs een nieuwe passie ontdekken. Ook hier is vrijheid het sleutelwoord. Een breed scala aan keuzes stelt je in staat om het perfecte kerstcadeau te creëren:

Wat is een mooier kerstcadeau voor jouw ouders dan een moment van samenzijn en bijzondere vrijetijdsbesteding? Dankzij een breed scala aan activiteiten is het nu heel gemakkelijk om uw dierbaren te verrassen met intense en originele oudercadeaus. Schenk hen momenten van geluk!

Het is niet noodzakelijk om iets te bieden dat te veel afwijkt van hun dagelijks leven. Als uw ouders bijvoorbeeld van nature kalm en eerder teruggetrokken zijn, is een bungeejump-ervaring niet per se het beste idee. Daarentegen wordt een ontspannend weekend waarin ze in alle privacy bij elkaar kunnen zijn sterk aanbevolen. Integendeel, als uw vader of moeder zijn of haar partner altijd in nieuwe avonturen meesleept, wees dan creatief en verras ze met een activiteit die ze nog nooit hebben geprobeerd!
Kerstmis is een kostbaar moment voor ons allemaal. Het is absoluut onaanvaardbaar dat uw cadeaubox voor ouders te laat aankomt! Daarom kunnen onze boxen via e-mail worden verzonden, om elke dramatische vertraging voor deze unieke gelegenheid te voorkomen. Personaliseer de e-mail met een video, of volg onze gids om hen de ervaring te bieden via een persoonlijk berichtje of een gepersonaliseerde kleine doos.
Hebben uw ouders een druk leven en lijkt het ingewikkeld om ze meteen een weekendje weg te sturen? Wees gerust, onze unieke cadeaus voor ouders zijn op elk moment te gebruiken, gedurende 3 jaar en 3 maanden. En deze geldigheidsperiode kan zo vaak als nodig verlengd worden!
Hoe vermijd je cadeaus die al te klassiek zijn geworden? Heb je geen zin om nog een fles wijn te geven? Dan ben je hier aan het juiste adres!