Je winkelmand is leeg

Een last-minute kerstcadeau hoeft niet teleurstellend te zijn!

Je hebt je best gedaan, maar ondanks je goede bedoelingen zit je slechts enkele dagen voor Kerstavond zonder kerstcadeaus. Maar geen paniek!

Een last-minute cadeau-idee betekent niet dat het waardeloos moet zijn. Om dit te bewijzen, geven we hieronder onze beste ideeën en tips om je last-minute kerstcadeaus te laten slagen.

Originele last-minute kerstcadeau ideeën

Je last-minute cadeau-idee kiezen betekent niet dat het uit wanhoop moet worden gekozen! Er zijn tal van onconventionele kerstcadeaus die gemakkelijk te vinden zijn, zelfs voor de grootste uitstellers.

Om je een idee te geven, hier zijn enkele voorbeelden van originele cadeaus om onder je kerstboom te leggen (hopelijk heb je die al opgezet...):

  • Kerstcadeaus voor klein budget: dit goedkope kerstcadeau-idee is zacht voor jouw portemonnee. Het kost niet veel en is wel een mooi gebaar dat laat zien dat je tijd en liefde in je kerstcadeau hebt gestoken.
  • Een cultureel, actief of gewoon gezellig uitje: ideaal voor plezier en het leren van nieuwe dingen, dit unieke cadeau-idee zal zeker indruk maken! Bestel een digitaal cadeau en deze zit binnen 15 minuten in jouw inbox!
  • Een uitzonderlijk diner in een toprestaurant: Je hoeft niet meteen te reserveren: je hoeft alleen maar een mooie kaart aan de gelukkige ontvanger te geven en je kerstcadeau aan te kondigen. Jullie kunnen later samen een datum bepalen om ervan te genieten, wat de voorpret en feestvreugde vergroot!
  • Een origineel verblijf: Laat je dierbare dromen met een overnachting in een boomhut of een gezellige B&B in het midden van nergens voor een buitengewone ervaring! Kies bijboorbeeld voor Weekendje met z n twee. En als je haast hebt bestel je de digitale versie van het cadeau om je verrassing dezelfde dag nog in je mailbox te ontvangen!

Wat is het perfecte last-minute kerstcadeau voor een vrouw?

Ondanks wat overal wordt gezegd is het vinden van een kerstcadeau-idee voor een vrouw niet zo moeilijk als het lijkt! Het enige wat je hoeft te doen is uitzoeken wat haar smaken en interesses zijn.

Maar als je weinig tijd hebt en niet te lang Sherlock Holmes wilt spelen, heeft Wonderbox DE oplossing voor jou: de cadeaukaarten en belevenissen waarmee je haar zelf kunt laten kiezen. Het principe? Een kaart die je kunt inwisselen voor jouw favoriete activiteit of kunt besteden bij jouw favoriete winkel. Omdat we weten dat passies kunnen variëren, bieden we cadeaus in diverse categorieën en met diverse prijzen:

  • DE Cadeaukaart voor shopaholics en voor mensen die houden van ruime keuze
  • de Huis & Tuin cadeaukaart voor vrouwen die gepassioneerd zijn over decoratie en die graag de rol van Jan de Bouvrie spelen
  • de Klus cadeau die niet bang zijn voor een boormachine en zich thuis voelen in de bouwmarkt
  • de beauty cadeaukaart omdat je nooit genoeg producten hebt om voor jezelf of je make-up te zorgen...

Als het idee je bevalt, maar je echt geen idee hebt wat de interesses van de gelukkige ontvanger zijn, hebben we de cadeaukaart voor haar gemaakt die de favoriete winkels van vrouwen samenbrengt, zodat je dierbare kan kiezen wat ze wil, waar en wanneer ze maar wil. Wat kun je nog meer vragen?

Het perfecte last-minute kerstcadeau vinden

Kerstavond komt eraan, je zak is leeg net als je zin om kerstwinkels af te struinen met alle andere laatkomers en je hebt geen cadeau-ideeën? Je bent op de juiste plek! En om je te helpen in je zoektocht naar kerstcadeaus, laten we je een paar tips geven.

Kies voor online winkelen

Het vinden van een kerstcadeau-idee is niet altijd gemakkelijk, maar in een overvolle winkel is het nog erger! Door online te winkelen, heb je alle tijd om de verschillende producten te vergelijken en rustig al hun kenmerken te bekijken... En als je echt laat bent met je kerstcadeaus, bieden wij onze producten ook in digitale variant aan, zoals DE Cadeaukaart.

Wed op elektronische versies

Hoewel het altijd leuk is om een "tastbaar" kerstcadeau te openen, betekent dit niet dat een cadeau-idee in een andere vorm niet gewaardeerd zal worden!

De beste vriend van de laatkomers bij kerstcadeaus is zeker de digitale versie van onze cadeaus. Het principe? Ontvang per e-mail een PDF met alle informatie van je cadeau in plaats van het fysiek in je brievenbus te ontvangen. Dit kan een sportactiviteit zijn die je nog nooit hebt geprobeerd, een welzijnsmoment alleen of om te delen, of zelfs een romantisch uitje.

Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat je je kerstcadeau-idee op tijd ontvangt!

Voeg er een persoonlijke touch aan toe

Ben je erin geslaagd om HET droomkerstcadeau voor je dierbaren te vinden? Gefeliciteerd! Als je onze adviezen hebt gevolgd, moet dit online en in digitale vorm zijn besteld...

Een van de laatste dingen om nu te doen is het toevoegen van een persoonlijke touch en wat liefde aan je kerstcadeau: voeg een persoonlijke boodschap toe en schrijf een lief berichtje binnenin, of voeg zelfs een video bericht toe! Gegarandeerde emoties!

Voor een last-minute kerstcadeau idee dat zeker in de smaak zal vallen, kan je zeker bij ons terecht. Voor een kerstcadeau voor een man kies je bijvoorbeeld voor een van onze cadeaus uit de categorie . Of laat hem zelf kiezen met een cadeau uit onze vrije keuze . Of het nu voor een man, een vrouw, een vriendenpaar of uw ouders is, je vindt bij ons ongetwijfeld het perfecte last-minute kerstcadeau voor hen!
Onze fysieke cadeaus worden binnen 1 tot 2 werkdagen bij jou bezorgd. Bovendien zijn bij Wonderbox alle cadeaus beschikbaar in digitale variant. Je ontvangt het cadeau dan binnen 15 minuten in jouw inbox of in die van de ontvanger. Dus als je op zoek bent naar een last-minute kerstcadeau, kies dan voor digitale cadeaus om ze snel en zonder je huis te verlaten te ontvangen: overnachtingen in Europese steden of gewoon in Nederland, een diner bij kaarslicht, een lekkere lunch of high tea, heerlijke Wellness momenten, of tickets voor concerten, musicals, attractieparken... Er zijn duizenden originele kerstcadeau-ideeën die gegarandeerd in de smaak zullen vallen!

Andere cadeautips bekijken